"Veszedelmes viszonyok Ung vármegyében"

Hírek

KönyvFilm bemutató

A zLabor Kommunikációs Megoldások fiatal csapata egy új, határátlépő műfajjal, a KönyvFilmmel jelentkezik a kultúraterjesztés és az olvasásnépszerűsítés területén. A zLabor első KönyvFilmjének bemutatójára 2012. március 22-én 17.00-tól az Akvárium Klubban kerül sor. A KönyvFilm a Magvető Kiadó legújabb könyvéhez, Szeghalmi Lőrincz Levelek az árnyékvilágból című történelmi misztikus thrilleréhez készült.

Program

I. 17.00-tól a KönyvFilm sajátosságai és határterületei címmel a zLabor képviseletében Bene Bálint tart előadást.

II. KönyvFilm premier. Szeghalmi Lőrincz Levelek az Árnyékvilágból című könyvéhez készült rövidfilm bemutatása.

III. Kerekasztal-beszélgetés. A KönyvFilmről, a kultúraterjesztésről és az olvasásnépszerűsítés modern lehetőségeiről osztják meg tapasztalataikat a különböző területekről érkező vendégeink: Karafiáth Orsolya, költő, Juhász Anna, a Hadik Irodalmi Szalon művészeti vezetője, Balogh Endre, a Prae folyóirat és a Prae.hu kulturális portál alapító-főszerkesztője és Fabricius Gábor, kreatív szakember. A beszélgetést Hercsel Adél vezeti.

IV. Kötetbemutató. Csobánka Zsuzsa, költő, író, kritikus, Bajtai András, költő és Király Levente, a Magvető kiadó szerkesztője beszélgetnek Szeghalmi Lőrincz Levelek az Árnyékvilágból című kötetéről.

V. 19.00.-tól fogadás az Akvárium Klubban

VI. 21:00-tól Deadly Hunta (UK) zenél, akit a Budapest Riddim Band + KRSA+Jr Brown kísér. (A koncert ingyenes.)

A rendezvény Facebook-eseménye:
https://www.facebook.com/events/349065641801980/     ► Bővebben

     ► Olvasson bele! (PDF)

     ► Rendelje meg!

     
Minden jog fenntartva! © Magvető Kiadó | kapcsolat | kiadó